Winkel

Met de actie ‘Bloeiende tuinen van Breda’ wil Markkant een aansprekende bijdrage leveren aan de biodiversiteit in de regio. Wij hopen alle inwoners enthousiast te maken voor het planten van ecologische gekweekte fruitbomen in hun tuin. Neerzetten in een pot op het balkon kan natuurlijk ook. U heeft de keuze uit diverse fruitsoorten in de maten laagstam, middelstam of hoogstam.
Word ook lid van Markkant Breda? Klik op ‘Markkant Lidmaatschap’. Leden sturen wij tips en tricks voor het onderhoud van hun boom. Met onze nieuwsbrief houden wij leden bovendien op de hoogte van wat er speelt in Breda op het gebied van landschap, natuur en milieu.

Avatar
€ 37,50 Markkante Appelboom

Laagstam / Middelstam / Hoogstam


Avatar
€ 37,50 Markkante Perenboom

Laagstam / Middelstam / Hoogstam


Avatar
€ 37,50 Markkante Kersenboom

Laagstam / Middelstam / Hoogstam


Avatar
€ 37,50 Markkante Pruimenboom

Laagstam / Middelstam / Hoogstam


Avatar
€ 10,00 Markkant Lidmaatschap

Ik word graag lid van Markkant Breda.

Donatie
Dit product bevat een éénjarig lidmaatschap op Markkant Breda. U ontvangt na één jaar een uitnodiging om uw lidmaatschap te verlengen.


 

Over Markkant Breda

Markkant is de natuur- en milieuvereniging voor de regio Breda. De naam verwijst naar het stroomgebied van het riviertje de Mark dat, samen met het riviertje de Aa, in Breda en omstreken beeldbepalend is voor natuur en landschap. De naam van de stad verwijst naar het samenvloeien van beide stromen (Brede Aa).

Via uw aankoop draagt u bij aan behoud van, aandacht voor, investering in, en praten over de natuur en het milieu in de regio Breda.

...naar de website van Markkant »

Veilig betalen

U kunt bij ons veilig online afrekenen via iDEAL (NL).

Veilig betalen met iDEAL (NL).