Wat u moet weten voor het in ontvangst nemen van een Markkante Fruitboom?

Voorbereiding

De keuze is: een appel- peren-, pruimen- of kersenboom in het formaat laagstam, middelstam of hoogstam. Bedenk vooraf waar de boom geplant kan worden, hoe de grond is op die plek, hoe staat het met de water huishouding, is er voldoende licht en krijgt de boom ruimte voor groei.

Bestellen

De stam van een Markkante boom heeft als diameter het gat dat ontstaat als u uw wijsvinger tegen het eerste kootje van uw duim plaatst. Wilt u een grotere boom, een uitzonderlijk fruitras of een boom in een pot? Dat kan maar waarschijnlijk betekent het dat u een bedrag contant moet bijbetalen.

Lid worden?: U kunt los een lidmaatschap aanschaffen bij Markkant Breda. Aan leden sturen wij Tips en Tricks voor het onderhoud van fruitbomen. Bovendien houden wij hen op de hoogte van ontwikkelingen in de regio Breda voor wat betreft schoonheid van landschap, natuur en milieu.

Cadeaubon verzilveren

Hebt u een cadeaubon voor de aanschaf van een Markkante fruitboom?
Vul dan uw unieke kortingscode tijdens het afronden uw bestelling. De korting wordt automatisch verwerkt zodat u geen geld hoeft over te maken.

Donatie

Met de aanschaf van een ecologische gekweekte fruitboom ondersteunt u de doelen van natuur en milieuvereniging Markkant Breda. Wij zijn een vereniging zonder winstoogmerk en nemen derhalve alleen donaties aan.

Uw boom in ontvangst nemen

Met de uitgeprinte bevestiging van uw bestelling kunt u bij de kweker uw boom in ontvangst nemen. Ook de kweker ontvangt een kopie van uw bestelling. Daarmee is zij voorbereid op uw komst.
Let op: Bomen kunnen alleen van oktober t/m eind maart worden geplant. Daarna heeft het geen zin.

Een boom schenken

Wilt u een boom cadeau geven voor een bijzondere gelegenheid, zoals een bruiloft, verjaardag, jubileum, of overlijden, ga dan in gesprek (eventueel via e-mail) met de kweker. Zij bedenkt samen met u een boom die qua ras en uitstraling het moment en/of de ontvanger symboliseert. U kunt natuurlijk ook de bevestiging van uw bestelling aan de ontvanger geven, zodat hij of zij de boom kan ophalen.