MeerBomenNu

May 1, 2023

De voorbereidingen voor het MeerBomenNu-plantseizoen 2022-2023 zijn in volle gang. Zo wordt er gewerkt aan de ‘bomenplanner’, krijgen we steeds meer versterking uit andere delen van Nederland en zijn we op zoek naar meer boswachters, ecologen en groenliefhebbers die samen met MeerBomenNu bomen verzetten of nieuw aanplanten! In Brabant organiseert een team workshops ‘oogstbegeleider’. De workshops zijn geschikt voor wie graag in het bos aan de slag gaat dan wel groene vingers heeft of die wil krijgen.
Op 2 oktober in Tilburg en op 15 oktober 2022 in Eindhoven komen we bij elkaar. Je leert die dag alle kneepjes van het vak ‘oogstbegeleider’ zodat jij in jouw regio met een groep vrijwilligers aan de slag kunt met het oogsten van bomen volgens de MeerBomenNu methode.
We starten om 10.00 uur, genieten om 12 uur een gezamenlijke lunch en
sluiten de dag af om 14 uur.
Wil je meedoen met een oogst- of plantactie, meld je dan aan als vrijwilliger op de website van MeerbomenNu. Heb je overtollige boompjes (niet groter dan 1,5 meter) of struiken? In de maanden december tot en met februari kunnen we die verplanten. Indien niet direct een plantlocatie beschikbaar is dan worden de planten tijdelijk opgeslagen in een bomenhub.
Neem contact op met:
Arnold Verbakel, 06-40277567 of mail meerbomennubreda@gmail.com
Meer informatie en aanmelden workshops klik hier >