Ontvang een BOOM en help mee Breda groener te maken

November 25, 2023

Plant een boom of struik en maak Breda een stukje groener. Bomen en struiken zijn goed voor de leefbaarheid van onze stad. Ook bieden ze ruimte aan vogels en insecten. Plant een extra boom of struik in je eigen tuin of geef er één cadeau aan je buurman of vriendin. Zo help jij mee de stad te vergroenen. Natuur- en milieuvereniging Markkant Breda deelt zaterdag 25 november a.s. 500 boompjes en struikjes uit aan stadgenoten en aan bestaande of nieuwe leden.

Daarom: Save the date!

Kom zaterdag 25 november 2023 jouw boom ophalen!

Tijd: 12.00 tot 15.00 uur

Locatie: Kinderboerderij Wolfslaar, Wolfslaardreef 95, Breda

Aanmelden is niet nodig, maar OP=OP!

Gratis: De boompjes en struikjes zijn gratis. Je kunt Natuur en Milieuvereniging Markkant steunen door lid te worden (lidmaatschap 10,- per jaar) klik hier >

Het plantgoed hebben wij gekregen via Plan Boom. Meer weten over Plan boom en de boomsoorten? Klik hier >
Plantadvies en tips: Deskundige vrijwilligers van natuur en milieuvereniging Markkant Breda  geven je tips over het planten van de boompjes en struikjes.
Voor kinderen: Neem je (klein)kinderen mee naar deze uitdeeldag. Er is een leuk bomenspel en in de pipowagen wordt er een verhaal voor gelezen over een hele bijzondere boom. Zin om er ook bij te zijn, wij zien jullie wel komen!
Warme chocolademelk Joepie, en er is warme chocolademelk. Goed voor een warme buik én handen! Neem hiervoor je eigen mok mee. Want we gebruiken geen wegwerpbekertjes meer!
Plan Boom is een project van Brabantslandschap, Brabantse miieufederatie en IVN Brabant en wordt medemogelijk gemaakt door deelnemers van de Nationale postcode loterij